Masterclass/ Intervisiedag voor gevorderden

Intervisiedag voor gevorderden

Datum en locatie:
Zaterdag 21 oktober 2024 in de Kargadoor, Utrecht (van 10:30-16:30 u).

Voor wie?
Voor alle deelnemers aan één van de Verdiepingstrainingen of volledige Opleidingen van de afgelopen jaren van WonderWhy en Wereldwijs Filosoferen, is er nu op veler verzoek een speciale terugkom-dag.

Je bent al bezig in de klas of met je eigen doelgroep en kan wel wat professionele feedback gebruiken. Je bent op zoek naar concrete tips. Je weet dat je het goed doet, maar wilt nog beter worden. Het zou zo leuk zijn als je weer die gelijkgestemde geesten ontmoet zoals bij de training, die ook zo geïnteresseerd zijn in filosoferen met kinderen en jongeren.

​Wat leer je?
Dáárom brengen we jullie (weer) bij elkaar en stemmen we het programma precies af op jullie wensen. Bij aanmelding word je verzocht om jouw specifieke vraag -waar je tegen aanloopt in de praktijk- te verwoorden en naar ons te mailen. Je mag hierbij ook een filmpje of uitgeschreven tekst van je eigen les aanleveren. We richten de dag in op het bespreken van al jullie eigen casussen, de groep en de trainers feedbacken vanuit eigen ervaring, en we begeleiden oefeningen die direct erop gericht zijn om de kinken uit de filosofische kabels te halen.

Meer info:
Opleiding Kinderfilosofie

Schrijf je nu in via het inschrijfformulier.

Wie geven deze training?

Maaike Merckens: juriste en filosofe (1961) (WonderWhy)
Sabine Wassenberg: filosofe (1981) (Sabine Wassenberg)
Karen Faber: orthopedagoge en filosofe (1982) (Wereldwijs Filosoferen)

Kosten:
169 euro per deelnemer. 

Vanwege de registratie van WonderWhy bij het CRKBO zijn onze tarieven vrijgesteld van BTW.